Ми дбаємо про найцінніше

Приватний будинок для літніх людей – це санаторій і база відпочинку


Статті

Послуги доглядальниці та спеціалізований контроль – це далеко не всі позитивні фактори, що видаються безперечними плюсами і які гарантує своїм гостям приватний будинок для людей похилого віку «Єдиний Центр». Хоча там, де лежачі та післяопераційні хворі знаходять спокій та впевненість у найближчому майбутньому, саме такі нюанси мають вирішальне значення. Люди з особливими потребами, яких долають такі недуги, як онкологія, цукровий діабет, остеопороз, хвороба Паркінсона, синдром Альцгеймера та сенільна деменція, потребують максимально зручних та комфортних умов проживання. Можливо, у теплу пору року їм асоціативно згадається база відпочинку чи санаторій, де вони провели колись кілька десятків незабутніх днів. Влітку ми прагнемо саме таких стандартів обслуговування: максимальну кількість часу наші постояльці проводять на свіжому повітрі на спеціально обладнаній прилеглій до будівлі території.

Безперечні переваги, які надає приватний геріатричний пансіонат

  • Повна прозорість щодо монетизації — приховані платежі відсутні. Усі взаєморозрахунки здійснюються за участю компетентного та ввічливого менеджера, який коригує вартість послуг залежно від їхньої інтенсивності та тривалості. Додамо, що у нас найнижча ціна на догляд за літніми у містах Київ, Кременчук, Черкаси, Кривий Ріг та в регіонах Київська область, Полтавська область, Черкаська область та Дніпропетровська область.
  • Умови проживання гостей найзручніші та найкомфортніші. Є можливість домовитись з адміністрацією про встановлення ліжка індивідуальної конструкції. Стандартна ситуація мінімальна, але дуже ергономічна – є все необхідне. Допускається, щоб гості привозили з собою з дому улюблені речі та невеликі предмети інтер’єру, а також вітаються музичні інструменти, набори для малювання, в’язання та рукоділля.
  • Стандартне розміщення в кімнатах, розрахованих щонайбільше на чотирьох постояльців. Можливе поселення в одиночному номері, але такий формат передбачає окрему оплату та попередню домовленість.
  • По всій будівлі доступне підключення до інтернету та телефонний зв’язок, завдяки яким наші постояльці завжди доступні для свого найближчого оточення. Виняток становлять лише ті години, коли ослаблені хворобами жінки та чоловіки займаються такими процедурами, як огляд спеціаліста, перев’язка, їда, фізіотерапія у спеціальному залі з тренажерами під керівництвом досвідчених мануальних терапевтів, масаж або оздоровчий електросон.
  • Нечасті виїзди до місцевих пам’яток також нагадують про часи, коли наші постояльці відвідували бази відпочинку та бальнеологічні санаторії. У ході екскурсій відступають наболілі проблеми та відбувається таке необхідне психологічне перезавантаження. У цьому допомагають обізнані про особливості аудиторії екскурсоводи, які намагаються якомога делікатніше розважити слухачів. Панорамні види, історичні екскурси і можливість ставити питання, що їх цікавлять, надзвичайно розважають і відволікають літніх українців. У цьому полягає психотерапевтична цінність таких нетривалих мандрівок.
  • Для візиту до своїх рідних людей похилого віку їхнім родичам не потрібно жодного попереднього «церемоніалу» — допускається приїзд без попереджувального дзвінка та домовленості. Єдиною перешкодою може стати сон або будь-які оздоровчі маніпуляції, які проводяться саме в цей час.

Розміщення рідної людини в хоспіс — крок, який принесе користь усій родині

В даний час до визначення рідної людини в комерційний будинок для людей похилого віку багато наших співгромадян ставляться з упередженням, що, мовляв, так не можна, нашим близьким необхідний споріднений огляд до останніх днів. Згідно з експертною думкою, така думка не відповідає об’єктивній дійсності.

На жаль, пандемія коронавірусу, коли ковід. _blank”>Covid-19) поширився повсюдно, під удар потрапляють ті з наших співгромадян, організми яких обтяжені невиліковними недугами. Необхідність самоізоляції руйнує контакти, багато людей похилого віку України залишаються на самоті — нікому простежити за прийомом ліків, принести продукти, поговорити на спільні та особисті теми. Така ситуація дуже сумна і неприпустима саме тоді, коли літньому страждальцеві та його сім’ї така необхідна паліативна допомога.

Зрозуміло, деякі скажуть, що все доступно для реалізації своїми силами. Однак, деякі діагнози вимагають певних навичок і знань, які мають професійні патронажні служби. Тому, якщо замислитися як слід, стає цілком зрозуміло, що геріатричний пансіонат з підготовленим, компетентним персоналом є ідеальним варіантом розміщення хворого, у якого рак або інше невиліковне захворювання, наприклад, цукровий діабет у найважчій стадії. У такому положенні обтяженого недугою постояльця його опікою займаються ретельно та скрупульозно протягом двадцяти чотирьох годин кожен будній, вихідний та святковий день весь тиждень.

Крім цього, «United Center» забезпечує увагою та щоденною допомогою, включаючи гігієнічні процедури та маніпуляції, тих людей похилого віку, кого дошкуляє депресія, фрустрація, сенсорна депривація та деменція. Старецький маразм чи недоумство переслідує багатьох із них після сімдесяти чи вісімдесяти років — у такому становищі вони мало відрізняються від зовсім маленьких дітей, за ними потрібне «око та око».

Цілодобове спостереження та делікатне коригування повсякденності Ваших ослаблених родичів забезпечують підготовлені в психологічному аспекті няні та доглядальниці, які пройшли відповідні тренінги у фахівців. Наші «сестри милосердя» не допускають не те що грубого поводження, а навіть косого погляду на адресу своїх підопічних, тому «гострі» конфліктні ситуації у нашому закладі виключені.

Реабілітація після інсульту та клініка відновлення

Доступні відновлювальні програми, які дозволяють зміцнити організми, що похитнулися після інфаркту, перелому хірургічної шийки стегна, хірургічної операції, ЧМТ (черепно-мозкова травма), ендопротезування , інших порушень у роботі опорно-рухового апарату та серцево-судинної системи

Для того, щоб звернутися до нас за допомогою, необхідно зателефонувати в офіс за номером телефону, який вказаний на кожній сторінці сайту мережі «United Center».

Добре обізнаний про наші можливості менеджер відповість на всі питання, що Вас цікавлять, і після погодження з адміністрацією установи призначить день, коли Ви зможете приїхати на ознайомлювальну екскурсію.

Статті
Дім престарілих створить спосіб життя, який зупинить хворобу Альцгеймера

Судинна деменція катастрофічно швидко розповсюджується серед населення планети протягом останніх двох десятиліть. З середини нульових років ХХІ століття намітилося зростання захворюваності, від якої сьогодні немає ліків. Так, один із підвидів деменції, а саме хвороба Альцгеймера, поступово стає звичайною хворобою людей похилого віку не тільки в економічно розвинених країнах, а й у нашій державі, яку війна…

Інсульт вкорочує людське життя, а фізкультура та антистрес — продовжують!

Інсульт, будь то геморагічний, субарахноїдальний, ішемічний чи кардіоемболічний напад, є одним із найнебезпечніших загострень серцево-судинної патології. У всьому світі за кількістю смертей це друга причина смертності. На першому місці сумного рейтингу, згідно із загальнопланетарною статистикою ВООЗ (Всесвітня організація охорони здоров’я), ішемічна хвороба серця. Симптоми інсульту викликані тим, що відбувається тяжке, часто незворотне порушення кровообігу у…

Кардіолог перерахував 4 ключові фактори, які виключають інфаркт

Усвідомити те, як найпростіше захиститися від інфаркту, насамперед важливо для українців та українок вікової групи 65+. Люди з особливими потребами, що досягли поважних років, не завжди приділяють своєму самопочуттю належну увагу, оскільки драматична повсякденність, яку принесла країні війна в Україні, не дозволяє їм зайнятися собою належним чином. Їхнім сім’ям потрібно сконцентруватися, зібрати доступні кошти та…