Ми дбаємо про найцінніше

Будинки для літніх людей в Україні.


Статті

Переваги приватного будинку для людей похилого віку

Для покращення життя людей похилого віку пенсійного віку Єдиний центр відкрив мережу пансіонатів та будинків для людей похилого віку по всій Україні. Нам хочеться, щоб люди похилого віку, змогли проводити гідну старість до останніх днів життя. Кожна хвора людина похилого віку може на нас розраховувати. Ми не залишимо без належного догляду та уваги нікого.

Україна може пишатися нашим Єдиним центром, який допомагає покращити житлові умови для людей похилого віку та інвалідів. Особливо які залишилися без нагляду родичів із різних причин.

Переваги приватних пансіонатів для людей похилого віку в Україні перед державними

Звичайно питання стоїть не лише в грошах, а й у якості догляду. Переваги приватних пансіонатів відіграють у житті літніх хворих людей. Ознайомтеся з ними детальніше:

  • Більш комфортна обстановка для тимчасового або постійного проживання.
  • Сучасне обладнання.
  • Проживання для сімейних пар. Це гідно вашої уваги. Подібне не дозволяється у державних установах. Усі пари живуть окремо у різних кімнатах. Це порушує психологічну сферу літніх пар.
  • Присутність усіх лікарів різних категорій та напрямків.
  • Доступна вартість на всі додаткові послуги.
  • Цікаве дозвілля. Надається величезний вибір на ваш розсуд.
  • Психологічна підтримка.
  • Індивідуальний підхід.
  • Надання спеціального транспорту для транспортувань.
  • Власна лабораторія для перевірки аналізів.
  • Виявлення хвороби на ранніх стадіях.
  • Виконання допомоги вдома.
  • Власний магазин з товарами для літніх та інвалідів.
  • Багаторазове харчування. Меню складається дієтологом індивідуально.

Пансіонат для людей похилого віку

Єдиний центр пропонує ознайомитися з будинком для людей похилого віку. Кожен пансіонат для літніх Одеса, має високий показник за основними критеріями при виборі. Нас обирають, бо ми найкращі. Наше основне завдання виконується професійно та якісно. Кожен готель знаходиться під захистом від зовнішніх факторів.

Лежачі постояльці, продовжують роки життя через наші дії та догляд. Завдяки нашим пансіонатам, хворі самотні пенсіонери зможуть придбати домашній затишок, добрих співрозмовників та друзів. Для нас усі рівні. Ми сприймаємо старість як належне явище, до якого ставимося з великою повагою та розумінням неминучості.

Турбота про літніх людей займає основний час нашого персоналу. До нас звертаються родичі людей похилого віку з різних міст. Ми не відмовляємо нікому. При вирішенні будь-яких складнощів намагаємося надати будь-яку допомогу.

Будинок для людей похилого віку державного типу

Щоб не бути багатослівними, дозвольте зробити порівняння та виділити негативні сторони державних установ будинків для людей похилого віку:

– Не можуть зрівнятися з приватними пансіонатами за рівнем та умовами проживання.

– У змісті все залежить від доступних фінансових перерахувань.

– Пристойний перелік документів для можливості проживання.

– Помірне харчування.

– Догляд за робочим часом обслуговуючого персоналу. Зайві дії ніхто не робить і за гострої потреби не затримається.

– Щоб потрапити до державного будинку для людей похилого віку, вам знадобиться дозвіл із соціальних структур. Їхнє рішення може займати не один місяць. Віза для доступу надається при збірній комісії.

– Не вистачає обладнання та спеціально обладнаних ліжок.

Плюси приватних пансіонатів для людей похилого віку

Наш Єдиний центр надасть комплекс послуг для Ваших літніх родичів:

  • Підбере найкращий пансіонат для літніх та інвалідів.
  • Надасть перелік найкращих доглядальниць. У нас працюють професійні співробітники з медичною освітою та гарним послужним списком.
  • Допоможе надати догляд за старими на дому, клініці, медичних та державних центрах.
  • У нас найкраща ціна та умови для часткового та постійного проживання.
  • Проводимо відновлення організму після операцій, переломів.
  • Надаємо медичне обладнання та санітарні пристрої, включаючи різні товари для літніх та інвалідів.

Особливі переваги:

– Кожен будинок для людей похилого віку від Єдиного центру виконує свої зобов’язання в повному обсязі.

– Лікарі та обслуговуючий персонал несуть повну відповідальність за кожного постояльця.

– Вартість додаткових послуг мінімальна.

– Допомагаємо з оформленням документів.

– Власна патронажна служба в Одесі. Надає швидку допомогу в будь-яких умовах та з будь-якими термінами.

Звертайтеся в Єдиний центр у будь-який зручний для вас час. Щоб не бути багатослівними, ми пропонуємо відвідати наш будинок для літніх людей або будь-який пансіонат. Тоді ви самі побачите суттєву різницю з державними установами. У нас виконується належний догляд за літніми хворими людьми. Для інвалідів виділяються доглядальниці, які можуть перебувати у цілодобовій роботі.

Статті
Дім престарілих створить спосіб життя, який зупинить хворобу Альцгеймера

Судинна деменція катастрофічно швидко розповсюджується серед населення планети протягом останніх двох десятиліть. З середини нульових років ХХІ століття намітилося зростання захворюваності, від якої сьогодні немає ліків. Так, один із підвидів деменції, а саме хвороба Альцгеймера, поступово стає звичайною хворобою людей похилого віку не тільки в економічно розвинених країнах, а й у нашій державі, яку війна…

Інсульт вкорочує людське життя, а фізкультура та антистрес — продовжують!

Інсульт, будь то геморагічний, субарахноїдальний, ішемічний чи кардіоемболічний напад, є одним із найнебезпечніших загострень серцево-судинної патології. У всьому світі за кількістю смертей це друга причина смертності. На першому місці сумного рейтингу, згідно із загальнопланетарною статистикою ВООЗ (Всесвітня організація охорони здоров’я), ішемічна хвороба серця. Симптоми інсульту викликані тим, що відбувається тяжке, часто незворотне порушення кровообігу у…

Кардіолог перерахував 4 ключові фактори, які виключають інфаркт

Усвідомити те, як найпростіше захиститися від інфаркту, насамперед важливо для українців та українок вікової групи 65+. Люди з особливими потребами, що досягли поважних років, не завжди приділяють своєму самопочуттю належну увагу, оскільки драматична повсякденність, яку принесла країні війна в Україні, не дозволяє їм зайнятися собою належним чином. Їхнім сім’ям потрібно сконцентруватися, зібрати доступні кошти та…