Ми дбаємо про найцінніше

Як правильно доглядати лежачих після інсульту


Статті

Звичайна людина з боку не зможе доглядати свого хворого родича після інсульту. Вам доведеться перші 10 днів вести цілодобове спостереження та виконувати низку медичних вимог.

Пансіонат для людей похилого віку готовий подбати про ваших хворих і лежачих родичів після інсульту. За лежачою людиною, потрібен особливий догляд та щоденні профілактичні дії. Без нашої допомоги вам не обійтись.

Правила та рекомендації щодо догляду за хворими після інсульту

Ознайомтеся з потрібними правилами та вивчіть рекомендації від професіоналів Єдиного центру Будинок для людей похилого віку. У нас працюють лікарі вищих категорій та напрямків. Рекомендації засновані на вивчення медициною організмів хворих людей після інсульту. Радимо не пропускати жодного описаного нами пункту.

Загальні завдання

Рекомендації з догляду має давати лікар. Їхнє виконання повинно суворо виконуватися. Кожна людина має індивідуальність із присутніми особливостями організму. Багатьом потрібна допомога у виконанні спеціальних фізичних вправ, побутових питань. При пошкодженні головного мозку потрібно проводити всі дії за хвору людину.

Сюди включено:

  • Спеціальне годування.
  • Миття тіла та допомога в особистій гігієні. Догляд потребує особливих навичок. Звичайна людина може нашкодити хворій людині своїми неправильними діями.
  • Прибирання кімнати з протиранням пилу. Хворий не повинен вдихати пити та сперте повітря. Тому провітрювання не менше трьох разів на день.

Найсерйозніші питання йдуть тоді, коли літня людина прикута до ліжка. Тут будуть потрібні хороші фізичні дані, сталеві нерви і безліч часу.

Радимо звернутися за допомогою до Єдиного центру Пансіонат для людей похилого віку та лежачих хворих. Ми допоможемо підібрати доглядальницю, яка вміє поводитися з лежачими людьми.

Пролежні

Проблема лежачих людей ґрунтується від виникнення пролежнів. Їх виникнення відбувається з різних причин. Не зручне ліжко, поганий догляд та багато іншого. Слід людину перевертати кожні 2 години та міняти підгузки, підмивати пахвинні місця та інтимні зони. Обробляти складки кінцівок та ліктьові згини.

Пролежні приносять інфекційні захворювання та погіршують стан хворих після інсульту. Профілактичні роботи виконуються з проміжком 2:00.

Дії ​​пролежнів:

  • Перевертання на інший бік. Змінюйте положення тіла.
  • При здавлюванні шкіри в м’яких ділянках слід придбати спеціальне ліжко з ортопедичним матрацом.
  • Придбайте підкладні кола та подушки для зміни положення тіла.
  • Проводьте спеціальний масаж. Терити шкіру не можна.
  • Для миття та підмивання використовуйте антибактеріальні розчини. Потім ретельно видаляйте залишки та дайте шкірі подихати. Відразу памперси одягати не можна.
  • Під масою тіла одяг та постільні речі не повинні утворювати складок. Забирайте зайві предмети.

Пневмонія

Для особливої ​​профілактики:

  • Обробляти грудну клітину. Здійснювати спеціальні масажі.
  • Для виведення слизу з організму слід приймати вчасно лікарські препарати.
  • Робити надувальні вправи. Для зручності надувайте повітряну кульку.
  • Дотримуйтесь рекомендацій лікаря. Пансіонат для літніх Єдиний центр пропонує послуги професійних доглядальниць для домашнього догляду літніх людей.

Страхова система

Складно годувати не дієздатну людину. Для цього будуть потрібні навички та знання. Варто після інсульту забезпечити організм клітковиною. Забезпечте хворого повною тишею та спокоєм. Жодної суєти з боку людей, що доглядають, не повинно бути. Їжа має проходити без ускладнень та тривалих жування. Можна давати пюре та супи.

Тромби

Від випробуваного інсульту виникають тромби. У лежачих людей нижніх кінцівках застоюється кров. Тому потрібно робити масаж ніг та рук. Потрібно масажувати кінцівки до зігрівання. Вживати спеціальні препарати, що розріджують кров, за погодженням з медиками. У всіх будинках для людей похилого віку після інсульту персонал проводить належний догляд, який швидко відновлює роботу серця і організму в цілому. УВАГА: Обов’язково слідкуйте за дозуванням препаратів.

Профілактика рецидивів

Після інсульту через деякий час може статися повторний удар. Радимо після інсульту користуватися послугами Будинку для людей похилого віку від Єдиного центру. Наша допомога запобігатиме другому інсульту. Ми зможемо простежити за тиском та надати медичну допомогу хворій людині. Допоможемо залишити шкідливі звички. Повірте, вам буде спокійніше в пансіонаті, ніж у домашніх умовах.

Догляд за хворими літніми людьми в пансіонаті Єдиний центр по всій Україні

Догляд за хворим після інсульту

Єдиний центр не залишить вас наодинці з проблемами здоров’я. Інтернат для людей похилого віку зможе дати вам якісне лікування та гідне проживання. Догляд виконується гарантовано.

В Україні у нас є мережа пансіонатів, які готові надати будь-яке сприяння догляду за вашими бабусями та дідусями. Вам не варто соромитися та боятися. Відкиньте старі чутки. У Єдиного центру, кожен готель знаходиться як на курорті. Кожен пансіонат відповідає за забезпечення життя своїх підопічних.

У вас залишилися питання? Чи потрібна вам консультація? Телефонуйте зараз Тел. +38 (097) 243-03-03

Статті
Дім престарілих створить спосіб життя, який зупинить хворобу Альцгеймера

Судинна деменція катастрофічно швидко розповсюджується серед населення планети протягом останніх двох десятиліть. З середини нульових років ХХІ століття намітилося зростання захворюваності, від якої сьогодні немає ліків. Так, один із підвидів деменції, а саме хвороба Альцгеймера, поступово стає звичайною хворобою людей похилого віку не тільки в економічно розвинених країнах, а й у нашій державі, яку війна…

Інсульт вкорочує людське життя, а фізкультура та антистрес — продовжують!

Інсульт, будь то геморагічний, субарахноїдальний, ішемічний чи кардіоемболічний напад, є одним із найнебезпечніших загострень серцево-судинної патології. У всьому світі за кількістю смертей це друга причина смертності. На першому місці сумного рейтингу, згідно із загальнопланетарною статистикою ВООЗ (Всесвітня організація охорони здоров’я), ішемічна хвороба серця. Симптоми інсульту викликані тим, що відбувається тяжке, часто незворотне порушення кровообігу у…

Кардіолог перерахував 4 ключові фактори, які виключають інфаркт

Усвідомити те, як найпростіше захиститися від інфаркту, насамперед важливо для українців та українок вікової групи 65+. Люди з особливими потребами, що досягли поважних років, не завжди приділяють своєму самопочуттю належну увагу, оскільки драматична повсякденність, яку принесла країні війна в Україні, не дозволяє їм зайнятися собою належним чином. Їхнім сім’ям потрібно сконцентруватися, зібрати доступні кошти та…