Ми дбаємо про найцінніше

Чому влітку приватний будинок престарілих — це найкращий варіант розміщення для літніх родичів?


Статті

Спекотний період характеризує висока температура повітря, нічна задуха, рясне потовиділення та підвищений АТ — артеріальний тиск. Для тих численних громадян, у кого діагностовано артеріальну гіпертензію, гіпотонію та гіпертонію, необхідні додаткові заходи щодо стабілізації самопочуття. Якщо сім’я приділяє своєму дорогому батькові чи матері, бабусі чи дідусеві, старшій сестрі чи братові, дядькові чи тітці підвищену увагу, то це говорить про прекрасний прояв родинних почуттів. Однак літня людина далеко не завжди буде радіти цьому, адже вона розуміє, що літо — це чудова пора відпочинку та відпусток, які так необхідні молодшим членам сім’ї. Саме тому людям похилого віку набагато бажаніше розміститися в геріатричний пансіонат, де доступні догляд за інвалідами та паліативна допомога для хворих на невиліковні патології (онкологія). Чому влітку приватний будинок престарілих «Єдиний Центр» (Одеса, Одеська область) — це найкращий варіант розміщення для літніх родичів? Насамперед тому, що тут найнижча ціна на комфортне проживання. По-друге, молодший медичний персонал цілодобово надає послуги доглядальниці, а чергова медсестра завжди готова допомогти пацієнтові у разі раптового ускладнення.

Відновлення у літньому геронтологічному санаторії

Реабілітація після інсульту, хірургічної операції, ендопротезування, інфаркту, ЧМТ (черепно-мозкова травма) або перелому шийки стегна ефективно проводиться під наглядом та за безпосередньою участю досвідчених фахівців (невролог, сімейний лікар, мануальний терапевт, ерготерапевт, реабілітолог, масажист). Ставлення до кожного постояльця найделікатніше і попереджувальне. Індивідуальний комплекс оздоровчих заходів формується з урахуванням даних діагностики (МРТ, КТ, УЗД), аналізів біологічних матеріалів (сеча, кров тощо). Регулярний огляд та обхід усіх підопічних буквально дозволяє медикам тримати руку на пульсі кожного пацієнта та своєчасно коригувати програму відновлювальних заходів.

Чому влітку гостям комфортно у приватному геріатричному пансіонаті?

Влітку людям похилого віку дуже зручно в приватному геріатричному пансіонаті з кількох причин. Наведені нижче фактори сприяють поліпшенню їх загального стану та підвищенню якості повсякденного життя. Ось основні з них:

Комфортне довкілля

  • Кондиціоновані приміщення: сучасний санаторій «Єдиний Центр» обладнаний системами кондиціонування, що забезпечує комфортну температуру в приміщенні, захищає людей від спеки.
  • Відпочинкові зони на свіжому повітрі: облаштовані сад, клумби, доріжки та альтанки дозволяють гостям насолоджуватися свіжим повітрям, не піддаючись при цьому прямому сонячному впливу.

Організація активного дозвілля

  • Фізична активність: геронтологічний пансіонат «United Center» пропонує різні фізичні активності, такі як ранкова гімнастика, прогулянки та заняття ЛФК (лікувальна фізкультура). Помірні, але регулярні вправи дозволяють підтримувати фізичну форму і помітно покращувати кровообіг.
  • Соціальні заходи: влітку часто проводяться пікніки, посиденьки, настільні ігри на відкритому повітрі та інші соціальні заходи, які допомагають підтримувати активний спосіб життя та покращувати психоемоційний стан.

Харчування та гідратація

  • Збалансоване харчування: у літній період року набагато доступніші великі обсяги свіжих фруктів та овочів, що забезпечує необхідну кількість вітамінів та мінералів. Дієтичне харчування допомагає підтримувати здоров’я та зміцнювати імунітет.
  • Гідратація: у санаторії ретельно стежать за тим, щоб люди похилого віку отримували достатню кількість рідини (насамперед це чиста вода в кулері!), що важливо для запобігання зневодненню в спеку.

Медичний контроль

  • Цілодобове спостереження: медичний персонал постійно стежить за станом здоров’я постояльців, що особливо важливо у спекотний період. Такі профілактичні дії дозволяють своєчасно виявляти та усувати ознаки перегріву та зневоднення.
  • Профілактика загострень хронічних захворювань: фахівці проводять профілактичні заходи та забезпечують своєчасне лікування, що дозволяє уникати загострень хронічних захворювань у літню пору.

Психологічна підтримка

Емоційне благополуччя: літня атмосфера сприяє покращенню настрою та зниженню рівня стресу. Соціальна активність та підтримка з боку персоналу та інших постояльців сприяють психологічному комфорту.

Всі ці вагомі фактори створюють комфортні умови для проживання в пансіонаті в літній період, що гарантовано підтримує і зміцнює здоров’я та гарне самопочуття людей похилого віку.

Приватний будинок для літніх людей в Одесі «United Center» — оздоровчий простір на літо

Нагадаємо, що помістити дорогого родича в пансіонат доступно також не тільки на місяць, півроку, рік, але і на нетривалий період часу. Перебування в геріатричному санаторії може стати своєрідною відпусткою або канікулами для пенсіонера, тоді як його родина вирушить кудись відпочити поза домом. Головне те, що рідня буде абсолютно спокійна протягом тижня чи двох, коли про рідну людину подбають надійні професіонали. Крім того, геріатричний пансіонат створює таку позитивну атмосферу, що більшість гостей зовсім не бажають потім повертатися додому! У стінах цього благодатного закладу люди похилого віку проводять час у компанії однолітків, які обтяжені типовими для поважного віку проблемами і добре при цьому один одного розуміють. Додамо лише, що доступна ознайомча екскурсія. Для її проведення необхідно заздалегідь зв’язатися з адміністрацією санаторію та призначити дату та час. Ласкаво просимо в приватний дім престарілих «United Center».

Статті
Правильна реабілітація після інфаркту нівелює стресогенні фактори та зміцнює мотивацію оздоровлення

Управління своїми емоціями — це дуже цінна навичка, яку необхідно опанувати тим пацієнтам, що перенесли інфаркт міокарда. Формування здорового способу життя, що унеможливлює хронічний стрес і перманентну тривожність, дуже важке для українських громадян в об’єктивній ситуації, яку вже 2,5 роки посилює війна в Україні. Особливо напружено почуваються інваліди та люди, що досягли поважних років. Депресія,…

Невролог: результативна реабілітація після інсульту займає за часом не менше 6 місяців

Судинне загострення, в результаті якого у потерпілої людини порушується кровообіг мозку, часто призводить до найдраматичнішого фіналу, що тільки можливий. Справді, у багатьох кейсах ми спостерігаємо, що кардіоемболічний, ішемічний, субарахноїдальний та геморагічний інсульт спричиняє загибель людського організму. У тій ситуації, коли інтенсивна терапія та, головне, своєчасна швидка допомога рятують життя пацієнта, за кілька днів після стабілізації…

Чому влітку приватний будинок престарілих — це найкращий варіант розміщення для літніх родичів?

Спекотний період характеризує висока температура повітря, нічна задуха, рясне потовиділення та підвищений АТ — артеріальний тиск. Для тих численних громадян, у кого діагностовано артеріальну гіпертензію, гіпотонію та гіпертонію, необхідні додаткові заходи щодо стабілізації самопочуття. Якщо сім’я приділяє своєму дорогому батькові чи матері, бабусі чи дідусеві, старшій сестрі чи братові, дядькові чи тітці підвищену увагу, то…