Ми дбаємо про найцінніше

Правила перевезення лежачих хворих


Статті

Перевезення лежачих хворих

Вибір методу транспортування лежачого хворого залежить від його стану та відстані, на яку його необхідно перевести. Найчастіше лежачих пацієнтів перевозять спеціально обладнаним автомобілем, де є все необхідне.

Якщо самопочуття хворого є стабільним і він може самостійно пересуватися, то перевозити його можна і на легковій машині. При цьому при транспортуванні все одно необхідно бути максимально акуратними.

Правила транспортування на автомобілі

Необхідно ґрунтовно підготуватися до переїзду лежачого пацієнта. Якщо переїзд екстрений, стан пацієнта має бути під контролем медичної бригади, яка прибула за викликом.

Якщо ж переїзд плановий, то підготовка до нього повністю лягає на ваші плечі. Пацієнта обов’язково потрібно заспокоїти. Перед переїздом за станом пацієнта необхідний ретельний контроль. Оптимальним варіантом перевезення лежачого хворого є ранок натще. Це допоможе уникнути блювотних позивів і заколисування.

Обов’язково проконтролюйте, щоб пацієнт сходив до туалету перед поїздкою. Якщо поїздка має бути довга, то на пацієнта необхідно обов’язково одягнути підгузник. Заздалегідь перевірте документи та одяг. Під час поїздки пацієнта в жодному разі не можна годувати.

Види спеціалізованого транспорту

Є три способи транспортування хворих, які не в змозі самостійно пересуватися:

  • спеціально обладнаний автомобіль;
  • поїзд;
  • літак.

Спосіб перевезення вибирається залежно від дальності та фінансових можливостей клієнта. За будь-якого виду транспорту, з пацієнтом обов’язково повинен їхати медпрацівник. Найчастіше за подібних перевезень у машині їдуть одночасно кілька медиків.

Вартість перевезення лежачих хворих

“Єдиний Центр” пропонує вам послуги з перевезення лежачих хворих. На вартість послуг можуть вплинути такі фактори:

  • стан пацієнта;
  • наявність медичних співробітників у машині;
  • необхідність спеціального обладнання;
  • дальність.

Детальніше ознайомитися з розцінками, ви зможете на нашому сайті. Найчастіше перевезення пацієнтів не вимагає дорогого лікарського супроводу.

Порядок доставки з лікарні додому

Дуже часто у пацієнтів виникає питання – а чи має швидка допомога допомагати у переїздах лежачого хворого, який не в змозі дістатися з одного відділення лікарні до іншого? Бувають ситуації, коли лежачого пацієнта необхідно перевести з одного міста до іншого. Як бути?

Далеко не завжди можна здійснювати перевезення своїми силами, тому що будь-який рух може зашкодити пацієнтові.

Якщо стан пацієнта стабільний, то швидка допомога не повинна перевозити його. Швидка допомога має перевезти хворого тільки в тому випадку, коли потрібна термінова медична допомога і часу на роздуми немає.

Якщо ж у лікарні, лікар зазначає, що можна обійтися без госпіталізації, то дорогу назад додому, пацієнта необхідно вести самотужки. Швидка допомога не надає допомоги під час перевезення. Саме для цього і існує Єдиний Центр, який завжди готовий прийти до вас на допомогу.

«Єдиний центр» для догляду за хворими та літніми людьми допоможе вам у перевезенні лежачих хворих

Перевезення пацієнта, який не в змозі самостійно пересуватися — завдання нелегке. Автомобіль необхідно забронювати заздалегідь, щоб до зазначеного часу він зміг дістатися місця призначення. Обов’язково зателефонуйте заздалегідь і розкажіть у якому стані знаходиться пацієнт і чи потрібна присутність медика.

Номер телефону ви зможете знайти на нашому сайті. Зателефонувавши, ви зможете проконсультуватися щодо вартості та домовитись про переїзд.

Статті
Дім престарілих створить спосіб життя, який зупинить хворобу Альцгеймера

Судинна деменція катастрофічно швидко розповсюджується серед населення планети протягом останніх двох десятиліть. З середини нульових років ХХІ століття намітилося зростання захворюваності, від якої сьогодні немає ліків. Так, один із підвидів деменції, а саме хвороба Альцгеймера, поступово стає звичайною хворобою людей похилого віку не тільки в економічно розвинених країнах, а й у нашій державі, яку війна…

Інсульт вкорочує людське життя, а фізкультура та антистрес — продовжують!

Інсульт, будь то геморагічний, субарахноїдальний, ішемічний чи кардіоемболічний напад, є одним із найнебезпечніших загострень серцево-судинної патології. У всьому світі за кількістю смертей це друга причина смертності. На першому місці сумного рейтингу, згідно із загальнопланетарною статистикою ВООЗ (Всесвітня організація охорони здоров’я), ішемічна хвороба серця. Симптоми інсульту викликані тим, що відбувається тяжке, часто незворотне порушення кровообігу у…

Кардіолог перерахував 4 ключові фактори, які виключають інфаркт

Усвідомити те, як найпростіше захиститися від інфаркту, насамперед важливо для українців та українок вікової групи 65+. Люди з особливими потребами, що досягли поважних років, не завжди приділяють своєму самопочуттю належну увагу, оскільки драматична повсякденність, яку принесла країні війна в Україні, не дозволяє їм зайнятися собою належним чином. Їхнім сім’ям потрібно сконцентруватися, зібрати доступні кошти та…