Ми дбаємо про найцінніше

Переваги «Єдиного центру» щодо догляду за літніми, хворими та інвалідами


Статті

Більшість людей похилого віку потребують професійної допомоги, а й людського ставлення. Літній вік слід поважати і всіляко допомагати хворим та інвалідам, які частково чи повністю недієздатні доглядати за собою. Єдиний центр займається якісним доглядом за лежачими людьми похилого віку, які залишилися без нагляду родичів і державних служб.

Ознайомтеся з нашими перевагами:

Пансіонати

Єдиний центр має величезну мережу пансіонатів у всій Україні. Ми хочемо, щоб люди похилого віку змогли проводити гідну старість і ні чого не потребувати. Вони цього заслужили. Кожен пенсіонер, хвора літня людина, інвалід, може до нас звернутися самостійно або через родичів і знайомих. Єдиний центр швидко відреагує та проведе відповідні дії.

Лабораторія

У нас є власна лабораторія, де відбувається виявлення причин захворювань по старості. Здача аналізів без виїзду та величезних черг дозволяє отримати результати протягом декількох годин. Варто відзначити, що власної лабораторії немає жодного медичного центру. Навіть якщо і є, то видача результатів за аналізами займає понад 10 днів.

Уявіть собі, як складно здати і отримати результати хворим людям похилого віку, що лежать. Ця послуга має величезну перевагу. Повторюємо знову, Єдиний центр працює для людей і ми докладаємо максимального зусилля для гідної старості наших підопічних.

Надання індивідуального транспорту

Для швидкого транспортування інвалідів та людей похилого віку, наша організація надає сучасний обладнаний транспорт. Перевезення хворих здійснюється у будь-якому місті України. В авто є лікар, який повністю відповідає за безпеку хворої людини. Відстань до пункту призначення не важлива, все розроблено для максимальної зручності людей похилого віку.

Підбір доглядальниць

Єдиний центр надає список підбору відповідних доглядальниць для ваших хворих родичів. У нас працюють доглядальниці з медичною освітою, з хорошими фізичними даними та великим досвідом по догляду за людьми похилого віку та інвалідами. Ви можете найняти доглядальницю додому, будь-яку клініку, медичну організацію. Вам не доведеться постійно контролювати їхню роботу та переживати за своїх підопічних, які будуть перебувати у надійних руках наших співробітників.

Магазин медичних товарів

Уявіть собі, скільки потрібно придбати медичні речі для лежачої людини або інваліда похилого віку, це лише мала частина потреб. Проблема багатьох родичів у тому, що знайти потрібні товари не так просто. Ви витратите купу часу, фінансів, сил у пошуках. Єдиний центр пропонує відвідати наш магазин та придбати потрібний товар. Крім того, вас проконсультує фахівець з будь-якого питання і докладно розповість як цим користуватися.

Лікар терапевт

У нас найкращі лікарі терапевти, які працюють із літніми людьми та стежать за їх здоров’ям та загальним самопочуттям. Єдиний центр надає послугу домашній терапевт у повному обсязі. Якщо є доглядальниця, то повністю проводить інструктаж. Також ведеться контроль над вимірюванням тиску в щоденному порядку.

Психіатрія

Важливий аспект у житті хворих людей похилого віку, які часто піддаються зміні настрою і впадають у депресії. Психіатрична допомога може надаватись у будь-яких умовах. Сеанси із психіатром допомагають підняти настрій, а й знайти причину пригніченості. У нас працюють професійні психологи, які знають як спілкуватися з людьми похилого віку різної категорії.

Будь-якого пацієнта з різним захворюванням контролюватиме наш лікар. Вам потрібно просто вчасно відвідувати лікарів та дотримуватися їх рекомендацій. Послуга виклик психіатра додому надається у повному обсязі. Це скорочує час на лікування та поїздки лікарнями.

Мережа філій будинків для людей похилого віку

Єдиний центр відкрив мережу нових філій будинку для літніх людей. Це дозволяє потрапити на тимчасове чи постійне житло хворим людям похилого віку в будь-якому місті України. Всі кімнати достатньо обладнані для комфортного проживання. Також у нас можна пройти реабілітацію після важкої операції, будь-якої хвороби. Ми надаємо особливі методики лікування та відновлювальних процесів.

Кращі ціни

Багато пенсіонерів та їхніх родичів цікавить питання про вартість проживання, ціну послуг та багато іншого. Єдиний центр встановив максимально доступні ціни на всі послуги. У нас найдемократичніші розцінки, які дозволить собі сплатити будь-який пенсіонер із допомоги чи пенсії. Багато чого залежить від ваших потреб і бажань. У будь-якому випадку ми підберемо варіант, який влаштує і вас, і ваших підопічних.

Статті
Дім престарілих створить спосіб життя, який зупинить хворобу Альцгеймера

Судинна деменція катастрофічно швидко розповсюджується серед населення планети протягом останніх двох десятиліть. З середини нульових років ХХІ століття намітилося зростання захворюваності, від якої сьогодні немає ліків. Так, один із підвидів деменції, а саме хвороба Альцгеймера, поступово стає звичайною хворобою людей похилого віку не тільки в економічно розвинених країнах, а й у нашій державі, яку війна…

Інсульт вкорочує людське життя, а фізкультура та антистрес — продовжують!

Інсульт, будь то геморагічний, субарахноїдальний, ішемічний чи кардіоемболічний напад, є одним із найнебезпечніших загострень серцево-судинної патології. У всьому світі за кількістю смертей це друга причина смертності. На першому місці сумного рейтингу, згідно із загальнопланетарною статистикою ВООЗ (Всесвітня організація охорони здоров’я), ішемічна хвороба серця. Симптоми інсульту викликані тим, що відбувається тяжке, часто незворотне порушення кровообігу у…

Кардіолог перерахував 4 ключові фактори, які виключають інфаркт

Усвідомити те, як найпростіше захиститися від інфаркту, насамперед важливо для українців та українок вікової групи 65+. Люди з особливими потребами, що досягли поважних років, не завжди приділяють своєму самопочуттю належну увагу, оскільки драматична повсякденність, яку принесла країні війна в Україні, не дозволяє їм зайнятися собою належним чином. Їхнім сім’ям потрібно сконцентруватися, зібрати доступні кошти та…