Ми дбаємо про найцінніше

Будинок для людей похилого віку: вартість


Статті

Вартість проживання в приватному будинку для людей похилого віку

Що робити людині похилого віку, коли вона більше просто не може про себе подбати? Є три варіанти. Перший – дітям жертвувати своєю роботою та добрим заробітком. Другий наймати доглядальницю. І є третій варіант – приватний будинок для людей похилого віку.

Це оптимальний варіант, адже в даному випадку вашій людині похилого віку буде надано необхідний догляд. Кожен клієнт приватного пансіонату для літніх знаходиться в комфортних умовах, оточений любов’ю та турботою.

Ви можете не сумніватися в тому, що ваша рідна людина отримуватиме необхідну увагу та спілкування з боку персоналу.

Будинок для людей похилого віку: ціна проживання

Приватний будинок для літніх людей працює за принципом “все включено”. У вартість послуг входить:

  • оплата комунальних послуг установи;
  • технічне обслуговування;
  • ремонтні роботи;
  • сучасні меблі;
  • збалансоване харчування ;
  • прибирання кожен день;
  • прання білизни;
  • свята;
  • допомога психолога при необхідності;
  • охорона установи;
  • послуги доглядальниці.

Оформивши свою рідну людину в приватний будинок для людей похилого віку, ви можете бути повністю спокійні. З цього моменту вам необхідно буде лише вносити оплату за його проживання та інколи відвідувати.

Платний будинок для людей похилого віку свідомий вибір людей похилого віку

У приватному будинку для людей похилого віку є все необхідне, що потрібно для повноцінного життя старого. Є спілкування з однолітками, якого часом не вистачає в стінах власної квартири. Співробітники пансіонату для літніх людей нададуть необхідний психологічний комфорт для кожного.

Дуже часто з приводу проживання в приватному будинку для людей похилого віку, оплаті та необхідних документах зрощують не лише діти старих людей, а й самі люди похилого віку. Вони усвідомлено йдуть на цей крок, бо не хочуть спантеличувати своїх дітей.

Як працює будинок для людей похилого віку, вартість проживання і що до неї входить

Організація дозвілля, комфортні умови проживання, медична допомога – все це в приватному будинку для літніх людей надається хорошими професіоналами. Вартість послуг у приватному будинку для літніх людей не може бути мінімальною, тому що не один хороший фахівець не погодиться працювати за маленьку зарплату.

Що готовий вам запропонувати приватний будинок для людей похилого віку:

  • сучасні кімнати, які обладнані всім необхідним;
  • вітальня, які мають все для повноцінного відпочинку та творчості;
  • обладнаний двір, де зможуть прогулюватися навіть люди з обмеженими можливостями;
  • приготування страв під чітким контролем дієтолога;
  • медичне обслуговування та проведення профілактичних процедур;
  • доглядання виконують усі вимоги доктора;
  • регулярне прибирання та підтримання кімнати у бездоганній чистоті.

Детальнішу інформацію щодо розміщення постояльців, вартості послуг, програм лікування ви зможете дізнатися на сайті Єдиного Центру. Телефонуйте!

Будинок для людей похилого віку, ціни та особливості обслуговування в різних країнах

Наприклад, в Ізраїлі потрапити до гарного пансіонату для людей похилого віку вважається великою удачею. Витрати на проживання вираховуються з пенсії похилого віку людини. У державні заклади великі черги, але при цьому пансіонати приватного типу готові запропонувати комфортніші умови для проживання старих людей.

В Америці, наприклад, є будинки для людей похилого віку, які спеціалізуються на лікуванні людей похилого віку і є пансіонати, де люди похилого віку тільки проживають. З кожним роком приватні будинки для людей похилого віку стають все більш актуальними по всьому світу.

Будинок для людей похилого віку: вартість

Найнижча вартість послуг у бюджетному варіанті проживання. Сюди входить: збалансоване харчування, медичний та гігієнічний догляд. На вартості відбивається і тривалість перебування у приватному будинку для літніх людей. Часом, для того, щоб продовжити життя близькій людині, дуже важливо своєчасно надати медичну допомогу. Вдома це не завжди вдається реалізувати, а швидка допомога може просто не встигнути приїхати. Якщо у вас немає медичної освіти, ми не рекомендували б вам ризикувати життям людини!

Статті
Дім престарілих створить спосіб життя, який зупинить хворобу Альцгеймера

Судинна деменція катастрофічно швидко розповсюджується серед населення планети протягом останніх двох десятиліть. З середини нульових років ХХІ століття намітилося зростання захворюваності, від якої сьогодні немає ліків. Так, один із підвидів деменції, а саме хвороба Альцгеймера, поступово стає звичайною хворобою людей похилого віку не тільки в економічно розвинених країнах, а й у нашій державі, яку війна…

Інсульт вкорочує людське життя, а фізкультура та антистрес — продовжують!

Інсульт, будь то геморагічний, субарахноїдальний, ішемічний чи кардіоемболічний напад, є одним із найнебезпечніших загострень серцево-судинної патології. У всьому світі за кількістю смертей це друга причина смертності. На першому місці сумного рейтингу, згідно із загальнопланетарною статистикою ВООЗ (Всесвітня організація охорони здоров’я), ішемічна хвороба серця. Симптоми інсульту викликані тим, що відбувається тяжке, часто незворотне порушення кровообігу у…

Кардіолог перерахував 4 ключові фактори, які виключають інфаркт

Усвідомити те, як найпростіше захиститися від інфаркту, насамперед важливо для українців та українок вікової групи 65+. Люди з особливими потребами, що досягли поважних років, не завжди приділяють своєму самопочуттю належну увагу, оскільки драматична повсякденність, яку принесла країні війна в Україні, не дозволяє їм зайнятися собою належним чином. Їхнім сім’ям потрібно сконцентруватися, зібрати доступні кошти та…