Ми дбаємо про найцінніше

Необхідні санітарні пристрої для літніх та інвалідів


Статті

Багатьом родичам хворих добре відомо, скільки потрібно витратити сил і нервів, щоб провести якісний догляд за літніми людьми різної вікової категорії. Хто не стикався з подібною ситуацією, той пізніше зрозуміє, коли зіткнеться з подібною ситуацією.

Доглядати інвалідів не так просто, як здається на перший погляд. Для удосконалення догляду, Єдиний центр пропонує ознайомитися та придбати різні пристосування для літніх людей, після операцій та інвалідів.

Санітарні пристрої

Потрібні для людей похилого віку під час догляду, так само вони відіграють важливу роль для підтримки та допомоги інвалідам. Санітарні пристрої були розроблені з багатьох спостережень і практик догляду за хворими людьми. Літні люди користуються пристосуваннями для полегшення та збереження сил для більш важливих справ та життєдіяльності.

Санітарні пристрої для інвалідів

Для покращення життя існує досить багато пристроїв. Вони є необхідністю, які допомагають поліпшити умови довкілля і життя в цілому. Турбота про людей похилого віку повинна виявлятися не тільки у відношенні, але й у придбанні санітарних пристосувань для покращення життя інвалідів у вашій родині.

Крісло туалети

При потрібному виборі туалетного крісла, потрібно перш за все зверніть увагу на його модифікацію. Вивчіть вхідні опції для тривалого користування. Чи є знімне судно, яке можна швидко змінити. Знімні ніжки та розсувні поручні. Зверніть увагу на регулювання сидіння, що дозволить регулювати висоту для людини інваліда при пересадженні. Основні види:

  • Крісло каталка з вбудованим туалетом. Досить зручний вигляд для сидячих інвалідів.
  • Крісло туалет з регулюванням сидіння та відкидними підлокітниками.
  • Стулья туалети для інвалідів. Є види на коліщатках і для важких людей похилого віку. Маса хворих відіграє велику роль при виборі.

Зручність полягає в тому, що кожний пристрій має захист від бризок, які можуть розлітатися в різні боки. Знімне судно легко виносити і замінювати на звичайне відерце. Кожен будинок для людей похилого віку, забезпечений крісло туалетами та іншими пристроями. Вам не доведеться їх купувати. Кожен постоялець користується цим безкоштовно.

Насадки на унітаз

Для хворих людей часом складно сісти на унітаз для потреби. Для спрощення завдання існують насадки різних форм і розмірів на унітаз. За допомогою неї можна збільшити висоту унітазу до 18 см. У кожного пристрою є регулювання. Ми маємо кілька видів:

  • З поручнями.
  • І без поручнів.

Ці пристрої виготовлені з міцного пластику, які швидко миються і мають гарний захист від розбризкування. Гігієнічний матеріал після спеціальної обробки. Важливий момент насадки підходять для будь-якої форми унітазів. Товари для літніх людей відіграють не останню роль при відновленні після операцій, переломів та інших захворювань.

Санітарне обладнання для ванної

Особливе обладнання має підрозділи:

– Поручні на стіну та саму ванну, кріпляться одним рухом рук. Вони підходять для кріплення у різних місцях ванних кімнат. Кожен наш пансіонат для літніх Одеса має сучасне санітарне обладнання для прийняття душу та водних процедур.

– Стільчики різних форм.

– Різні сидіння з особливими функціями.

– Сходинки для підйомів та безпечних спусків.

– Механічні та ручні витяги.

– Пристосування для ніг із захистом від води.

Єдиний центр постійно пропонує товари для інвалідів у вільному продажу, взяття на прокат. Це досить зручно та вигідно з будь-якого боку. Вартість завжди мінімальна порівняно з придбанням в аптеках та інших магазинах.

Біотуалети

Це особливе переносний пристрій, має вагу не більше чотирьох кілограм. Зручний для домашнього використання та взяття для будь-якого місця пересування, включаючи природу. Перевага дає можливість не розповсюджувати запах. У пристрої є злив. Принцип роботи походить від двох вбудованих баків. В одному знаходиться вода для зливу, а в другому відбувається збирання стоків. Для впізнавання наповнення баків є індикатор, який контролює рівень.

Вхід за літніми в Одесі, входить біотуалет для кожного інваліда та хворої людини. Пристосування надаються на першу вимогу. Варто зазначити, що наші постояльці користуються ним безкоштовно.

Судна, сечоприймачі та інше санітарне обладнання

Особливих відмінностей між собою немає. Єдина різниця, це для жінок або чоловічої статі. Санітарне обладнання має додаткове обладнання, це бульбашки для льоду, ємності для необхідних аналізів, гумові грілки та напувалки з ручками.

Необхідні санітарні та медичні пристрої та багато іншого можна придбати на нашому сайті Єдиний центр Медтехніка. У нас найкращі ціни та якість придбаного товару. У кожного пристрою на додаток йдуть різні додаткові предмети. Також зверніть увагу на медичні товари, які стануть у пригоді при догляді за хворими людьми.

Єдиний центр пропонує скористатися медичним обладнанням. Ви можете вибрати відповідну модель та оформити доставку прямо на нашому сайті. У зазначений термін ви отримаєте товар належним чином. Також ми можемо повністю вас проконсультувати щодо їх використання та функціональності.

Статті
Правильна реабілітація після інфаркту нівелює стресогенні фактори та зміцнює мотивацію оздоровлення

Управління своїми емоціями — це дуже цінна навичка, яку необхідно опанувати тим пацієнтам, що перенесли інфаркт міокарда. Формування здорового способу життя, що унеможливлює хронічний стрес і перманентну тривожність, дуже важке для українських громадян в об’єктивній ситуації, яку вже 2,5 роки посилює війна в Україні. Особливо напружено почуваються інваліди та люди, що досягли поважних років. Депресія,…

Невролог: результативна реабілітація після інсульту займає за часом не менше 6 місяців

Судинне загострення, в результаті якого у потерпілої людини порушується кровообіг мозку, часто призводить до найдраматичнішого фіналу, що тільки можливий. Справді, у багатьох кейсах ми спостерігаємо, що кардіоемболічний, ішемічний, субарахноїдальний та геморагічний інсульт спричиняє загибель людського організму. У тій ситуації, коли інтенсивна терапія та, головне, своєчасна швидка допомога рятують життя пацієнта, за кілька днів після стабілізації…

Чому влітку приватний будинок престарілих — це найкращий варіант розміщення для літніх родичів?

Спекотний період характеризує висока температура повітря, нічна задуха, рясне потовиділення та підвищений АТ — артеріальний тиск. Для тих численних громадян, у кого діагностовано артеріальну гіпертензію, гіпотонію та гіпертонію, необхідні додаткові заходи щодо стабілізації самопочуття. Якщо сім’я приділяє своєму дорогому батькові чи матері, бабусі чи дідусеві, старшій сестрі чи братові, дядькові чи тітці підвищену увагу, то…